ADOBE TUTORIAL+E-BOOK+INSTALLER


Memperkenalkan software buat julung kalinya boleh membantu mereka yang amat berminat dalam bidang mengubahsuai gambar-gambar.Tidak kira gambar potret untuk kenang-kenangan mahupun sebagai bisnes munjual gambar-gambar yang telah di edit.Lebih dari itu anda mampu untuk membuat design sendiri,menggabungkan gambar dan sebagainya.

Bayangkan jika anda menghadiri kursus untuk menyunting gambar sudah tentu mencapai ratusan ringgit.Namun dengan produk 3 dalam 1 ini mampu menjimatkan anda berkali-kali ganda hanya duduk di hadapan latop mahupun komputer.Tidak kira di mana saja anda berada,di pejabat,di rumah,di kampus anda mampu untuk belajar secara lansung daripada produk yang saya tawarkan ini.

Hanya berbekalkan dengan modal sebanyak Rm50 anda mampu berjimat dari segi masa,yuran kursus menyunting gambar dan kos pergi balik ke tempat kursus.Anda juga mampu membuat bisnes dengan menjual hasil karya anda seperti mengambil tempahan kad jemputan kahwin,banner,kad bisnes dan baaaaanyak lagi!!!

Di bawah ini sekilas pandang tentang e-book yang anda akan dapat dan anda akan diajar tentang cara menggunakannya.Amat mudah dan praktikal kerana ianya di ajar di dalam bahasa Melayu dan besertakan layout yang anda harus tekan.KEISTIMEWAAN PRODUK 3 IN 1 INI
Rahsia 1 Menjimatkan kos untuk membayar yuran kursus menyunting gambar yang mencecah ratusan ringgit dan memakan masa yang lama.
Dapat menjimatkan masa anda dengan hanya duduk di rumah atau di mana sahaja untuk mempelajari teknik-teknik mengubahsuai gambar atau menyunting sesuatu gambar.
Rahsia 3 Amat mudah untuk memahami teknik-teknik yang diajar kerana e-book dan tutorial ini ditulis di dalam bahasa Melayu dan amat mudah untuk mengikutinya,
Rahsia 4 Mempunyai layout-layout bergambar untuk anda lebih memahami untuk memilih teknik ubah suai yang mana anda kehendaki seperti menggabungkan gambar,mengubah gambar asal kepada lukisan dan sebagainya.
Rahsia 5 Dapat menjana pendapatan sampingan dengan mengambil upah membuat design untuk kad jemputan ke majlis perkahwinan,membeat banner,kad bisnes dan sebagainya.Disamping itu menghias gambar rakan-rakan anda dengan mengambil sedikit upah yang berpatutan.
Rahsia 6 Memudahkan anda untuk memasang perisian adobe photoshop ini tanpa perlu anda memuat turun dari internet dengan masa yang terlalu lama kerana saiznya yang begitu besar.

Ayuh!!apa yang anda tunggu lagi??jangan lepaskan peluang terhangat dipasaran ini.Hanya RM50 untuk seumur hidup anda mampu membuat hidup anda lebih berseri-seri dan indah dengan pengubahsuaian gambar-gambar anda yang cantik menarik tertarik da bom!!!

Anda boleh membuat pembayaran melalui akaun maybank:
MUHAMMAD AZWAN BIN GHAZALI
(1151-2106-9314)

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN HANTARKAN MAKLUMAT PEMBAYARAN DI wan_9262@yahoo.com

beserta nama,alamat,no h.p,jumlah pembayaran serta tarikh pembayaran.

AYUH REBUT PELUANG INI!!!0 ulasan:

Catat Ulasan

AHLAN WASAHLAN

About Me

Foto saya
TUJUAN SAYA BUAT BLOG NI ADALAH UNTUK BERKONGSI APA SAJA MAKLUMAT YANG MEMBERI FAEDAH KEPADA KITA..SEBARANG TEGURAN DIALU-ALUKAN..FB SAYA:WAN_9262@YAHOO.COM
Hak cipta terpelihara. Dikuasakan oleh Blogger.

الساعة